Arriba el kickoff de la 34ª Lliga Catalana

lliga catalana

Terrassa Reds vs. Barcelona Búfals. | ©Jordi Dols Diez

Comencem al setembre els entrenaments amb moltes energies. Amb les idees i la planificació preparada, amb noves incorporacions, nous playbooks, canvis d’entrenadors… També amb ganes de trobem amb aquells equips i rivals que hem de tornar a jugar per a treure’ns el mal partit de l’any passat, o aquell jugador rival que ens va donar guerra. Vestir-nos amb els nous equipaments, els nous guants, els cascos recentment pintats, els regals de reis…

¡La Lliga Catalana comença aquest pròxim cap de setmana! Ja hem passat el llarg procés d’assimilar els sistemes de joc, i comença una lliga que possiblement és de les mes disputades i igualada dels últims anys. Enrere queda la copa Catalana i els entrenaments entre equip rivals que enguany han funcionat, una manera de fer un salt mes a la lliga en preparacion.

A més hi ha canvis interessants d’entrenadors d’uns equips a uns altres, nous entrenadors que s’estrenen en la lliga i jugadors que passen de júniors a sèniors.

Com si fos un partit universitari amb la banda al fons us passo el cartell de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA). I us convido ha visitar el seu web.

Els partits junt els horaris de diumenge, són:

  • A Vilafranca duel de dos equips històrics: Vilafranca Eagles vs. Barcelona Búfals – 11:30h.
  • A Terrassa enfrontament per a mesurar forces dels que sembla estar anomenats ha donar que parlar aquesta lliga: Terrassa Reds vs. Riudoms Rebels – 12:00h.
  • A Barcelona l’actual campió contra uns reforçats Imperials: Barcelona Uroloki vs. Imperials Reus – 16:30h.
  • A Argentona el subcampió contra el 3 classificat de l’any passat: Argentona Bocs vs. Barcelona Pagesos – 17:00h.
  • A Castell d’Aro retorno de Panthers contra uns rocosos Ducs: Ducs Castell-platja d’Aro vs. Lliçà de Vall Panthers – 17:00h.

Sonael xiulet, el kicker pren impuls i fa el kickoff…! Comença la Lliga Catalana!


Per no perdre’t res de l’actualitat de la Lliga Catalana i del football en general recorda seguir-nos a @ashisfootball, tant a YouTube, com a InstagramTwitter i Facebook!