Segona jornada de la Lliga Catalana ha estat marcada per defenses fortes

Ja s’ha jugat la segona jornada de la Lliga Catalana i el nostre corresponsal Jacobo Senise ens porta els resultats i les impressions.

lliga catalana

Reus Imperials vs. Vilafranca Eagles - Jornada 2 Lliga Catalana. | ©Jordi Dols

La segona jornada de la Lliga Catalana ha estat marcada per defenses fortes i la majoria dels atacs han tingut problemes per desplegar el joc. 

lliga catalana
Reus Imperials vs. Vilafranca Eagles – Jornada 2 Lliga Catalana. | ©Jordi Dols

Riudoms Rebels vs. Castell Platja D’Aro Ducs (0-0) 

Partit marcat per les defenses en què cap atac dels dos equips va poder desplegar el seu joc. Només destacar petits moments de bon joc per part dels runningbacks dels dos equips, i el rookie jugador Marc Ramos (Ducs).

Al tercer quart Rebels va tenir la seva oportunitat en un field goal fallat i a finals de l’últim quart Ducs va tenir oportunitat a la línia de gol per fer un touchdown. Resultat repetit altres anys al mateix camp (curiosa dada).

Reus Imperials vs. Vilafranca Eagles (27-0) 

Duel d’històrics de la Lliga Catalana. Al primer drive del partit ja van aconseguir marcar Imperials. En el següent drive Imperials va parar Eagles a la seva pròpia iarda 3 i va anotar de nou. A partir d’aquí la defensa d’Eagles va parar l’atac contrari, però el seu propi atac no acabava d’avançar. A l’últim quart els imperials van tornar a marcar.

A destacar a Eagles el defensa Izan Sierra i en atac a Oriol Xaus. Per part d’Imperials en atac Josep Massana i en defensa Bruno Molinari, recuperador d’un fumble.

Barcelona Búfals vs. Argentona Bocs (3-12) 

Després del bon inici dels dos equips a la primera jornada, el partit va estar marcat per la defensa de Búfals que no va saber parar Bocs i materialitzar les oportunitats que van tenir a la Redzone de Bocs. Primer va colpejar Bocs amb una intercepció d’Eric Lopez pujant el touchdown al marcador. Búfals va retallar distàncies amb un field goal de Jordi Roca deixant el marcador 3-6. Però a l’últim quart Bocs, gràcies al seu joc de runnings, va aconseguir un altre touchdown deixant el marcador definitiu a 3-12.

Barcelona Pagesos vs. Terrassa Reds (0-0) 

Xoc entre el segon i el tercer classificat de la Lliga Catalana de l’any passat. Dos dels equips cridats a estar a les semifinals. Tot i que va començar amb una recuperació del Kickoff inicial per part de Pagesos a la iarda 20 de Reds, no van saber materialitzar l’oportunitat per poder inaugurar el marcador. Pagesos aconseguia moure les cadenes però no acabaven en touchdown, en van aconseguir un però va ser anul·lat per un fumble. La defensa de Reds va ser incapaç a la primera part d’imposar-se sobre l’atac de Pagesos.

La segona part seguia amb la mateixa tònica. Domini territorial de Pagesos que fins i tot va veure anul·lat un altre touchdown que podia haver significat la seva victòria. Les errades a les iardes finals (red zone) de Pagesos va ser el causant del resultat a zero. 

Lliçà Vall Panthers vs. Barcelona Uroloki (0-1)

Partit que no es va poder disputar per problemes del Camp Municipal de Lliça de Vall, donant la victòria a Uroloki.

Tercera Jornada

La tercera jornada es disputaran els partits:

  • Argentona Bocs vs. Reus Imperials
  • Terrassa Reds vs. Castell-Platja d’Aro Ducs
  • Barcelona Búfals vs. Barcelona Pagesos
  • Barcelona Uroloki vs. Riudoms Rebels
  • Vilafranca Eagles vs. Lliçà de Vall Panthers

Per no perdre’t res de l’actualitat de la Lliga Catalana i del football en general recorda seguir-nos a @ashisfootball, tant a YouTube, com a InstagramTwitter i Facebook!